Praha s nejlepšími recenzemi. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2021 / 2022. Luxusní ubytování v Praze a okolí. Dovolená Praha pro rodiny s dětmi levně.

Praha    >    

Praha s recenzemi

Vyhledávání ubytování v Praze a okolí

Praha s nejlepšími recenzemi

Chata Na Kocábě - Štěchovice - Praha s recenzemi
Chata Na Kocábě - Štěchovice
Rekreace v lokalitě Slapy, Orlík a okolí, v okresu Praha-západ - Štěchovice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Na Kocábě - Štěchovice, je v délce 7 dní, v termínu od 15. května 2021 do 22. května 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento jarní pobyt je v ceně 8400 Kč.
 
Chata Na Kocábě - Štěchovice - Praha s recenzemi
Chata Na Kocábě - Štěchovice
Rekreace v lokalitě Slapy, Orlík a okolí, v okresu Praha-západ - Štěchovice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Na Kocábě - Štěchovice, je v délce 7 dní, v termínu od 22. května 2021 do 29. května 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento jarní pobyt je v ceně 8400 Kč.
 
Chata Na Kocábě - Štěchovice - Praha s recenzemi
Chata Na Kocábě - Štěchovice
Rekreace v lokalitě Slapy, Orlík a okolí, v okresu Praha-západ - Štěchovice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Na Kocábě - Štěchovice, je v délce 7 dní, v termínu od 29. května 2021 do 5. června 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento jarní pobyt je v ceně 8400 Kč.
 
Chata Na Kocábě - Štěchovice - Praha s recenzemi
Chata Na Kocábě - Štěchovice
Rekreace v lokalitě Slapy, Orlík a okolí, v okresu Praha-západ - Štěchovice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Na Kocábě - Štěchovice, je v délce 7 dní, v termínu od 5. června 2021 do 12. června 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní pobyt je v ceně 8400 Kč.
 
Chalupa Karolínka - Jevany - Praha s recenzemi
Chalupa Karolínka - Jevany
Rekreace v lokalitě Praha a okolí, v okresu Praha-východ - Jevany. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Karolínka - Jevany, je v délce 7 dní, v termínu od 5. června 2021 do 12. června 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní pobyt je v ceně 7532 Kč.
 
Chata Na Kocábě - Štěchovice - Praha s recenzemi
Chata Na Kocábě - Štěchovice
Rekreace v lokalitě Slapy, Orlík a okolí, v okresu Praha-západ - Štěchovice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Na Kocábě - Štěchovice, je v délce 7 dní, v termínu od 12. června 2021 do 19. června 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní pobyt je v ceně 8400 Kč.
 
Chalupa Karolínka - Jevany - Praha s recenzemi
Chalupa Karolínka - Jevany
Rekreace v lokalitě Praha a okolí, v okresu Praha-východ - Jevany. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Karolínka - Jevany, je v délce 7 dní, v termínu od 19. června 2021 do 26. června 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní pobyt je v ceně 7532 Kč.
 
Chata Na Kocábě - Štěchovice - Praha s recenzemi
Chata Na Kocábě - Štěchovice
Rekreace v lokalitě Slapy, Orlík a okolí, v okresu Praha-západ - Štěchovice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Na Kocábě - Štěchovice, je v délce 7 dní, v termínu od 26. června 2021 do 3. července 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní pobyt je v ceně 8400 Kč.
 
Chalupa Karolínka - Jevany - Praha s recenzemi
Chalupa Karolínka - Jevany
Rekreace v lokalitě Praha a okolí, v okresu Praha-východ - Jevany. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Karolínka - Jevany, je v délce 7 dní, v termínu od 26. června 2021 do 3. července 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní pobyt je v ceně 7532 Kč.
 
Chalupa Karolínka - Jevany - Praha s recenzemi
Chalupa Karolínka - Jevany
Rekreace v lokalitě Praha a okolí, v okresu Praha-východ - Jevany. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Karolínka - Jevany, je v délce 7 dní, v termínu od 3. července 2021 do 10. července 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní pobyt je v ceně 9800 Kč.
 

Zobrazeno 1-10 z 1540 nalezených

Podrobné vyhledávání ubytování v Praze a okolí

Praha podle měsíce pobytu

Vyhledáváme

Vyhledáváme:   InviaDovolená.czTravel portalChata